Lélekinspiráló

... motiváló életkritika ...

Reményvesztett Öngyilkosság

2016. december 09. 11:52 - Lélekmentő

Egy lány emlékére

il_570xn_797841856_d9ml.jpg

 

      Korlátok közt élő, hitevesztett gyermek vagy, a Nagyok közt aprócska gondterhes emberpalánta.

Vidámságra kényszerített életed darabkái pillanatnyi reménytelenségtől szilánkokra törtek. A problémák súlyának függetlenségétől, szerelmi bánatban, megalázásban, kilátástalan magányban és az elmúlás tudatában, keserves önpusztítás közepette fejvesztve menekültél egy általad hitt jobb felé. A halál felé. A megváltás szimbólumaként érzett állapot nem volt ismerős a számodra, mégis az ismert életnél egy ismeretlenebb végzetet választottál.

      Az életed döntéseid leképezése. Nincs helyes vagy helytelen döntés, hiszen minden kedvtelés kérdése. Két dolog van, amely sosem függ tőled: az életed és halálod. Sem a halált, sem a születést nem kívánjuk, de megkapjuk. Mindkettőnek értelme van, de egyiket sem ismerjük igazán. Ha választhatsz, ne vesd bele magad az ismeretlenbe. Keresd meg, hogy miért érdemes élni, és ne azt erőltesd, hogy miért nem.

Nem szabad elhinned, hogy egyedül vagy. Rajtad kívül rengeteg ember küzd önpusztító gondolatokkal, problémákkal, reményvesztettséggel. Éppen ezért tedd fel a kérdést magadnak, úgy ahogyan mindenki megtette, hogy mi az élet értelme. Hiszen, amíg nem ismerted meg igazán az életed, hogyan is mehetnél tovább az elmúlás felé?  Az életed értelmét még van esélyed megismerni, hiszen életben vagy, csak nem élsz. Segíthetek tudatosítani önmagad, úgy ahogyan azt sokan mások is megtették, köztük Én is!

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy az alábbiakat már átélted-e:

Feltétel nélkül – pénz nélkül Adni, Segíteni, Támogatni, Együtt sírni emberekkel, s állatokkal, Sikereket elérni, Teremteni és Létrehozni bármit és bárkit, Együtt örülni, másokat és önmagadat Ápolni.

Amíg mindezeket nem élvezted, nem élted meg, nem okoztak mérhetetlen szívszorító boldogságot, addig nem is éltél igazán. Nem tapasztaltad meg mitől szép, csupán azt, hogy mitől rossz.

      Nem a pénz, az érték… a lelked az értékes! Fejleszd azt, boldogítsd, érezd a lüktetést. S ha nem érzed, segítek, hogy legyen értelme! Írj bátran nekem, és támogatlak, hogy te is támogatni tudj másokat, hogy értékesnek érezhesd magadat, hogy szerethesd önmagad!

Segítek, hogy élj!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekinspiralo.blog.hu/api/trackback/id/tr2812035077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://www.facebook.com/L%C3%A9lekinspir%C3%A1l%C3%B3-1483444425006842/